ZOE projekto rezultatų sklaidos seminaras

2018 m. lapkričio 22 d. SIH kartu su Vilniaus kolegijos Veterinarinės medicinos katedra organizavo Erasmus+ projekto ZOE (ZoonosesOnlineEducation) rezultatų sklaidos seminarą, kuriame dalyvauti pakvietė įvairių veterinarijos klinikų, švietimo bei kalbų mokymo institucijų darbuotojus.

Seminaro metu Soros International House direktorė Daiva Malinauskienė, projektų koordinatorė Kristina Kudriašova ir Vilniaus kolegijos Veterinarinės medicinos katedros docentė dr. Virginija Jarulė pristatė projektą, jo tikslus, projekto partnerių parengtą gidą apie visuomenės infekcines ligas, gyvūnų perduodamas žmonėms, vadovus ir internetinius kursus apie maliariją ir dirofiliariozę, taip pat projekto internetinius atviruosius kalbos kursus, skirtus Lietuvos ir užsienio medicinos, veterinarijos, ir biologijos sričių dėstytojams, studentams bei specialistams. Seminaro pabaigoje dr. Virginija Jarulė pravedė situacijos analizės praktinį užsiėmimą.

Seminaro metu taip pat buvo pristatyti kiti SIH vykdomi projektai, tarp jų SVMI (Senior Volunteers for Migrant Integration), ePublisher bei Parents 4 All.